ASHY TIT

Also known as Acacia Grey Tit (H)

(Parus cinerascens or Melaniparus cinerascens (C))

Previous Return to Individual Index Next
 
Roberts VI / VII 552 / 591
Clements 2000 160.0360
Howard & Moore 2
(CBOS 5)
146-25

 

 
A small bird (about 15 cm), confined to southern Africa and Angola. It is a fairly common resident, widespread, inhabiting acacia savanna. Normally found in small parties, it eats insects (caterpillars)

 

List of Stamps showing Ashy Tit

 Country

SG

Michel

Year

Value

No stamps issued